2020 november 23 hétfõ
A Kispesti Egészségügyi Intézet honlapja


Tisztelt Betegeink!
Két új lehetőséget kínálunk Önöknek, hogy minél egyszerűbben hozzájussanak az egészségügyi ellátáshoz.

Automatikus bejelentkezés
Ha Ön megadta az e-mail címét, a továbbiakban minden Időpont kérés alkalmával értesítést küldünk, amely az előjegyzés főbb adatai mellett egy azonosítót és egy QR kódot is tartalmaz.
A Recepció mellett található terminálon a kapott időpontot legfeljebb 30 perccel megelőzően az azonosítót begépelve, vagy a QR kódot beolvasva Ön azonnal megkapja a behívó lapot, így nem kell sorszámot kérnie, sem a betegfelvételi ablaknál jelentkeznie.

Online előjegyzés

 • Szakrendeléseinkre interneten is foglalhat időpontot előzetes regisztrációt követően az elojegyzes.euint.kispest.hu címen.
  A regisztráció során TAJ számát, elérhetőségét és néhány személyes adatot kell megadnia.
  Amennyiben Ön nem rendelkezik kispesti lakcímmel, a regisztráció csak személyesen, a Betegfelvételen lehetséges.
  A megerősített, aktívált regisztrációt követően az online időpont foglalásról is a fent említett módon azonosítót és QR-kódot küldünk.
  Online időpont foglaláskor a beutalóköteles szakrendeléseink esetében a beutaló adatait is meg kell adnia.
  Fontos tudnia, hogy az előzetes regisztrációt - akár a foglalt időpontra érkezéskor – személyesen meg kell erősítenie. Az online foglalt időponthoz a regisztráció megerősítése után kaphat érkeztető azonosítót.
 • A laboratóriumba is foglalhat interneten időpontot. A „Szakrendelések” közt a Laboratóriumot választva a „További információk” alatt letölthető a SYNLAB erről szóló tájékoztatása.
Intézetünk új honlapján a BETEGELLÁTÁS menüben mindkét funkció közvetlenül is elérhető.